Palvelut

suunnittelu

Saunan 3D-suunnittelu

Suunnittelemme saunat mittojen mukaan. Tarkan 3D-mallinoksen avulla pääset tutustumaan uuteen saunaasi ennen kuin projektisi on kunnolla alkanut. Hyväksytämme Design-lauteiden 3D-suunnitelmat asiakkaallamme ennen valmistuksen aloittamista. Tällä vältetään epäselvyydet myyjän ja asiakkaan välillä.

Suunnittelun tuloksena saatte yksityiskohtaiset asennusohjeet, joiden avulla lauteiden asennus onnistuu vaikka ei sattuisi olemaan ammatiltaan kirvesmies mutta omaa jonkinlaista nikkarointitaitoa.


Valmistus

Puusepäntuotteiden valmistus tapahtuu Warkop Oy:n Varkauden tehtaalla. Tuotteet valmistaa ammattitaitoinen suomalainen puuseppä. Käytössämme on nykyaikaiset laiteet ja osaavat puusepät, joten viimeistelyn laatu on parempaa kuin työmaalla paikanpäällä tehtynä.

Laadukas suunnittelumme on suoraan yhteydessä tuotantoomme, joten pystymme toteuttamaan luovasti ja joustavasti myös haastavampia kohteita jopa täysin asiakkaan määrittämien yksityiskohtien mukaan.

valmistus

asennuspalvelu

Asennuspalvelu

Tarjoamme lauteiden ja ovien asennuspalvelua Kuopio, Varkaus Mikkeli alueella.
Uudellamaalla on lisäksi mahdollista saada paneloinnit, lasiseinien asennustyöt sekä sähkötyöt avaimet käteen periaatteella.
suunnittelu