Yritys

Warkop Oy: Puusepäntehdas

Warkop Oy on perustettu 2004. Yhtiö harjoittaa Varkauden tehtaillaan puun jalostamista saunan lauteiksi sekä oviksi ja ikkunoiksi.

Warkop Oy on puhtaasti suomalaisessa perheyhtiöomistuksessa, minkä lisäksi Varkauden kaupunki omistaa yhtiöstä 12 %. Toimiva johto on myös osoittanut vahvan sitoutumisensa yhtiöön ja sen toiminnan kehittämiseen tulemalla vuonna 2013 vähemmistöosakkaiksi yhtiöön.

Yhtiön asiakaskunta muodostuu taloteollisuudesta, rakennusliikkeistä, jälleenmyyjistä sekä yksityisistä henkilöistä. Warkop Oy on vuoden 2014 alussa lanseerannut Prosauna-konseptin, joka käsittää monipuoliset puupohjaiset tuotteet saunoihin. Lauteet, ovet, penkit, ym. sekä monipuolisen valikoiman ovia myös muuhun käyttöön.
Warkop Oy työllistää yli 20 henkilöä ja sen liikevaihto on noin 2 miljoonaa euroa.

Prosauna PK-seudulla

Prosauna palvelee PK-seudulla henkilökohtaisilla käynneillä kohteissanne sekä puhelimitse ja sähköpostitse sekä netin välityksellä. Prosauna palvelee sekä yksityisiä että ammattiasiakkaita tarjoamalla Prosauna-konseptin mukaiset tuotteet ja palvelut asiakkaan toivomalla tavalla. Henkilökohtainen ja joustava palvelu sekä laadukkaat tuotteet takaavat parhaan mahdollisen ratkaisun saunaanne.